TesToTel visie

Waar baseren wij (consumenten) onze beslissing op, om een bepaald product te kopen?

De conclusie is; meestal op basis van ervaringen van anderen, wervende verhalen en of advertenties, onderzoeken door onafhankelijke en minder onafhankelijke onderzoekers of bureaus, maar slechts heel weinig op basis van eigen ervaring.

Het gaat veelal om producten die in de privésfeer worden gebruikt. Een toonzaal geeft erg weinig privacy om een goed oordeel te vormen.

De producten die we als consument kopen zijn echter veelal producten die ook in hotels of bij verhuurlocaties gebruikt worden, dus daar ligt een kans. TesToTel zegt: try before you buy!

Als de consument nu zou weten waar precies (op welke locatie) het merk en type product te vinden is wat hij/zij overweegt aan te schaffen, zou het product daar een dag, nacht, weekend geprobeerd kunnen worden in volle privacy.

 

Voor hotels en verhuurders is dit een nieuwe markt; mensen naar zich toe trekken die helemaal niet op zoek zijn naar een overnachting of naar huur mogelijkheden, maar toch geïnteresseerd raken vanwege de test mogelijkheid.

Voor leveranciers geeft deze site een uitbreidmogelijkheid van de showroom, PLUS een kans om klanten op een geheel andere wijze te helpen hun keuze te bepalen.

 

Wij zijn enthousiast over dit concept en willen er alles aan doen om vele partijen gelukkiger te maken met de mogelijkheid die onze site biedt om tot betere resultaten te komen.

Uiteraard willen wij hier onze boterham mee verdienen, maar we proberen oprecht om het met lage kosten aantrekkelijk en bereikbaar te houden voor iedereen.

De consument betaalt niets aan TesToTel.

De testlocatie en leverancier betalen een klein bedrag per periode dat gebruik gemaakt wordt van de site. Aanzienlijk goedkoper dan welke advertentie dan ook, maar je bereikt wel heel Nederland.

 

Wat doen wij?

  • Testlocaties en leveranciers enthousiast maken om mee te doen
  • De site netjes houden
  • Continu werken aan optimale vindbaarheid
  • Nieuw aangevraagde producten toevoegen
  • Vragen beantwoorden en suggesties beoordelen
  • Voor alle duidelijkheid: wij zullen nooit afspraken maken tussen testlocatie, leverancier en consument. Dat doet iedereen zelf.
  • Klachten snel behandelen, er kan altijd ergens iets fout gaan of verkeerd begrepen zijn: wij willen dat iedereen fair behandeld wordt.

 

We helpen u graag.

Namens de medewerkers van TesToTel. 

Bert Mensinga

 

via TesToTel merkartikelen testen zoals

stella e-bike

sparta fiets

batavus ebike

eastborn boxspring

dutch id

auping matras

v&b bad